JAUNUMS
  Meistarklase Tehnikums
27.aprīlis 2017.

27.aprīlī, pie ēdināšanas pakalpojumu speciālistiem viesojās Jāņmuižas absolvents, restorāna “Pagalms” šefpavārs Kristaps Sīlis ar savu kolēģi Edgaru Jaunzemu. Kopā ar audzēkņiem tika gatavoti šādi ēdieni:

• vistas krūtiņa ar ādu (sous vide), pastinaka krēms, pastinaka čipši, dārzeņu šifonāde, dedzināti sīpoli, speltas kvieši ar krēmsieru, baltvīna mērce (veloute);


• cūkas karbonādes rulete ar sēnēm, vītinātiem tomātiem un sieru (satin plēvē un krāsnī uz steam, tad panko un fritē), kartupeļu kūka, baklažānu biezenis, cūkas āda, topinambūru čaulas, topinambūru čatnijs, gī sviestā gatavots kartupelis, sarkanvīna mērce;

• biešu risoto, ceptas bietes, biešu pulveris, parmezāns, valrieksti, kazas siera krēms;

• marinēts rabarbers (sous vide), rabarberu krēms, baltās šokolādes drumstalas, baltās šokolādes muss, riekstu cepumi.


http://www.pt.edu.lv